Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zbajerować nauczyciela ?

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczytaj o ,,Perswazji". Najlepszy sposób, jeżeli temat nie jest trollem oczywiście ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Słuchaj go i dyskutuj, dla nauczyciela chyba nie ma nic lepszego niż uwaga i zaangażowanie ucznia :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Pytaj się na każdej lekcji czy zmazać tablice / przynieść kredę, ja tak robie na matmie w technikum i o dziwo omija mnie kolejka wg nr z dziennika pytań :)

Opublikowano

Na lekcji pacz na niego "maślanym wzorkiem" i nastepnego dnia przynieś mu kwiaty xD

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Chodzi mi o takie coś że np idę do odpowiedzi i nic nie umiem i z tego chciałbym wybrnąć nie dostając 1

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

najlepiej się nauczyć i odpowiedzieć, wtedy go 'zbajerujesz'.

Opublikowano

Jemu chyba chodzi o zbajerowanie, czyli zaimponowanie, bądź próba stosunku z nauczycielem, w tym przypadku raczej nauczycielką (choć w dzisiejszych czasach pedałów na tym świece jest od groma....). Jeżeli ma do siebie to, że ma poczucie humoru i nie jest tzw. "głupią suką" to po prostu zapisz się do niej na dodatkowe zajęcia, zapytaj o rodzinę itp. Jak będzie singielką, rozwódką to będziesz miał otwartą drogę. Tylko najważniejsze jest to, że to Ty musisz jej wpaść w oko. Tak jak pisałem, jak będzie singlem to spytaj się o to, czy możesz pójść do niej np. na korepetycje do domu. No i potem wiadome. Inna sprawa jest wtedy, kiedy masz 13, 14 lat. Wtedy nawet nie próbuj, bo nauczycielka pójdzie siedzieć (jeżeli ktoś z osób trzecich się o tym dowie).

Opublikowano

Poczytaj o ,,Perswazji". Najlepszy sposób, jeżeli temat nie jest trollem oczywiście ;)

to fakt;] to dużo daje, wystarczy daną sytuacje obrócić w taki sposób by ktoś był przekonany by dana sytuacja dla kogoś jest dobra a odpowiada głównie nam. ta perswazja bardzo jest pomocna ;]

Opublikowano

Chodzi mi o takie coś że np idę do odpowiedzi i nic nie umiem i z tego chciałbym wybrnąć nie dostając 1

Dlatego musisz zrobić coś, przez co nauczyciel Ciebie nawet nie zawoła do tablicy. Może mów cały czas ja pójde ja bo się dziś uczyłem, a nauczyciel jak to nauczyciel zapyta kogoś kto się wgl nie uczył xD

Opublikowano

Wymyślaj coś, zawsze coś da. Ja nic nie umiałem, powymyślałem coś co zapamiętałem z ostatniej lekcji i 3 dostałem. Moim zdaniem, aby nie dostać pały to musisz albo uważać na lekcji albo się nauczyć, bo tekstem "ładnie pani w tej fryzurze" 5 nie dostaniesz.

Opublikowano

Zależy jeżeli to nauczycielka[młoda] - jak u mnie na niemieckim to wystarczy być grzecznym powiedzieć jakiś komplement.

Raz to nawet jej czekoladę kupiłem.

Powiem jej przed lekcją,że nie potrafię i tak dalej a ona,żebym nie ściemniał tylko powiedział,że nie potrafię a co do czego i mnie nie pyta :D

A jak nauczyciel to nie robić głupich jaj,uczyć się dobrze[nie jakoś znakomicie] a na pewno kiedy nie będziesz chciał to cię nie zapyta bo wie,że i tak umiesz.

Ja nie raz uczę się tego co będzie dopiero na następnej lekcji,wypowiem się a potem mam z głowy cały miesiąc pytania z historii :D

Ale nie wiem jak jest u ciebie w szkole.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...